Sedinta Foto Business – Personal Branding

Fotografii portret business

Indiferent de domeniul de activitate, daca ai un business, este foarte important sa ai si o imagine care sa te reprezinte. Sedintele foto de personal branding au ajuns sa fie din ce in ce mai cerute.

In România din ce in ce mai multe afaceri mici și mari folosesc servicii de fotografie profesionistă. Acest trend este în creștere datorită importanței imaginii in mediul online.

Cand este necesară o sedinta foto portret business?

Sedinta foto business este cerută frecvent de companii pentru a-si prezenta angajații in pagina companiei, dar fotografiile sunt folosite si pe site-urile de socializare sau in CV-uri, ca imagini de profil.

Fotografiile oferă potentialilor clienti incredere atunci când caută informații despre afacerea dvs.

Percepția pe care si-o crează despre dumneavoastră depinde în mare măsură de fotografiile care vă reprezintă în mediul online. Acestea asigură clienții că în spatele serviciilor pe care le oferiți există o persoană  de încredere.

De câte ori nu vi s-a întâmplat să căutați informații despre un medic sau psiholog si să constatați ca nu există fotografii ale acestuia oricât ați răscoli internetul? Cei mai mulți pacienți preferă să caute mai departe, până găsesc medicul a cărui imagine / fotografie să transmită profesionalism, experiență, seriozitate, implicare.